Beruházások

A Naki Mezőgazdasági Zrt. céljainak eléréshez nélkülözhetetlen a fejlesztések és beruházások megvalósítása. Az ezekhez szükséges finanszírozást az önerőn felül az állami és Uniós támogatások, beruházási programok (SPARD, AVOP, EMVA) biztosítják. Kizárólag a fejlesztések által érhető el a környezettudatos, munkahelymegtartó és nem utolsó sorban hatékony gazdálkodás.

Az első beruházások között valósult meg az a négy lépcsős tisztítórendszer, mely lehetővé teszi a mosóvíz természetes vizekbe történő kibocsátását. A kibocsátott víz minősége folyamatos kontroll alatt áll, így biztosítva a környezettudatos gazdálkodás fenntarthatóságát. Ehhez kapcsolódóan került kialakításra a veszélyes hulladékok megfelelő tároló rendszere és elhelyezése is.

Az Uniós előcsatlakozási időszak SAPARD programjának keretein belüli egy korszerű tisztító és szárító üzemi fejlesztés valósult meg. A beruházás eredményként a gazdálkodás környezeti terhelése nagymértékben csökkent az előállított áru minősége jelentősen nőt.

Az AVOP támogatás égisze alatt került kialakításra trágya tároló, melynek célja szintén a környezeti terhelés csökkentése volt. A berendezés az állattenyésztés során keletkezett híg és szerves bázisú tárgyát elkülöníti, majd a szakhatóság által engedélyezett területeken kerül felhasználásra, kibocsátásra.

A vagyonvédelmi fejlesztések első lépcsőjeként a központi telephely körbekerítése valósult meg. Majd ezt követően a telepre történő belépést felügyelő beléptető-rendszer, portaszolgálat és kamera megfigyelőrendszer került kialakításra. A mezőgazdasági munkagépek védelmére és tárolására egy 1000 nm alapterületű fedett géptároló beruházása valósult meg.

Önerőből valósult meg a termelést és az üzleti folyamatokat kiszolgáló informatikai infrastruktúra kialakítása. Ez kiváltotta az addig szegmentált adminisztrációs munkákat egy egységes informatikai hálózattá és egyúttal lehetővé téve a különböző távolságokra lévő telephelyek összekapcsolását. A beruházásnak köszönhetően kialakításra került az adatok központi tárolása, mentése, a helytől független munkavégzés támogatása a világháló elérése.

További információk beruházásainkról...

Hasznos linkek:
Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium
Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal

Európai Unió

Hírek, aktualitások

Megújult honlapunk!

2008.12.04
Örömmel üdvözöljük Önt új honlapunkon, amelyet a mai kor elvárásainak megfelelően igyekesztünk kialakítani. A modern külső mellett, cégünkről számos hasznos információ áll látógatóink rendelkezésére.

Új képek a galériában!

2008.12.04
Galériánkba újabb képek kerültek feltöltésre.

Beruházások

EMVA támogatásaiból megvalósuló beruházások

Jelenleg az EMVA támogatásaiból megvalósuló beruházások folynak.. A program nagyságrendileg 10 év alatt 1500 milliárd forintnyi beruházással támogatja a honi agrárium hatékonyságát.

Beruházásaink jelenlegi állapota

Itt kaphatnak információkat weboldalunk látógatói jelenleg zajlodó beruházásaink aktuális állapotáról.

Galéria


   
Naki Mezőgazdasági Zrt.
7215 Nak, Nosztány 1
Tel.: +36 (74) 485 - 103; +36 (74) 485 - 210; +36 (74) 585 - 011
Web: http://www.nakimgrt.hu
E-Mail: kozpont@nakimgrt.hu

Copyright (c) 2013. Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat.