Üdvözöljük weboldalunkon

Célkitűzések

Soltész Gyula vezérigazgató 2002-es székfoglalója egy előre meghatározott 20 éves terv elfogadására és megvalósíthatóságára épült. A terv a Cég alaptevékenységeire épül, azok határozzák meg a fejlődési irányt és annak feltételrendszerét. Mindennek az alappillére, feltétele a termőföld, mint a legfontosabb termelőeszköz.  A rendelkezésre álló termőföld minősége, mennyisége és időbeni kiszámíthatósága képezi az alapját a stratégiai céloknak, azok középtávú tervekbe való integrálásának.

Ennek hiánya esetén semmilyen alapágazati tevékenyég nem működhet. Az alapvető cél az volt, hogy mindkét fél – Bérlő, Bérbe adók – számára megfelelő kontraktusokkal hosszú távú fölbérleti-szerződések kötessenek. Ennek érdekében a rendelkezésre álló termőföld 90 %-a hosszú lejáratú bérleti konstrukcióban stabilizálódott. Természetesen a földbérleti-szerződések stabilizálása karbantartása egy folyamatos munka, a verseny itt is jelen van. A termőföld rendelkezésre állásával biztosítottá vált az alaptevékenységek hatékonyságát elősegítő beruházások, fejlesztések ütemezése és megvalósítása.

 
Összefoglalva a Naki Mezőgazdasági Zrt. elsődleges céljaként fogalmazható meg az alaptevékenységek megtartása és azok által piacképes termékek előállítása természetesen úgy, hogy az adottságokhoz mérten a lehető legnagyobb profitot érje el.

Hírek, aktualitások

Megújult honlapunk!

2008.12.04
Örömmel üdvözöljük Önt új honlapunkon, amelyet a mai kor elvárásainak megfelelően igyekesztünk kialakítani. A modern külső mellett, cégünkről számos hasznos információ áll látógatóink rendelkezésére.

Új képek a galériában!

2008.12.04
Galériánkba újabb képek kerültek feltöltésre.

Beruházások

EMVA támogatásaiból megvalósuló beruházások

Jelenleg az EMVA támogatásaiból megvalósuló beruházások folynak.. A program nagyságrendileg 10 év alatt 1500 milliárd forintnyi beruházással támogatja a honi agrárium hatékonyságát.

Beruházásaink jelenlegi állapota

Itt kaphatnak információkat weboldalunk látógatói jelenleg zajlodó beruházásaink aktuális állapotáról.

Galéria


   
Naki Mezőgazdasági Zrt.
7215 Nak, Nosztány 1
Tel.: +36 (74) 485 - 103; +36 (74) 485 - 210; +36 (74) 585 - 011
Web: http://www.nakimgrt.hu
E-Mail: kozpont@nakimgrt.hu

Copyright (c) 2013. Minden jog fenntartva. Jogi nyilatkozat.